• Denon DSB-250BT Envaya bluetooth zvočnik črn

Premium Prenosni Bluetooth zvočnik
Denon Envaya je odličen priročen zvočnik. Ali naj bo to poslušanje zadnjega soundtracka vašega priljubljenega filma ali poslušanje glasbe pri kuhanju oziroma poslušanju glasbe v vašem prostem času, Envaya naredi vse. IP67 zaščita za prah in vodo pomeni, da ni mesta kamor ne bi smeli ponesti svojo Envayo. Od bazena do travnika, piknika, ona je vedno pripravljena. Nastavljena s strani Denon vodilnih strokovnjakov za zvok je vsak zvočnik dobro nastavljen, da se ujema tako z ohišjem kot z glasbo, ki jo zvočnik predvaja. Vgradnja zadnje tehnologije za digitalno zvočno procesiranje, močnih ojačevalnikov zvoka in visoko-kakovostnega ohišja omogoča predvajanja glasbe visoke kakovosti z dobrim bas in visokimi toni. Enostavna povezljivost in Siri aktivacija pa omogočata enostavno rabo naprave.

Odličen Zvok
Neverjetna kakovost zvoka je še bolj izboljšana zaradi napredkov v avdio procesirni tehnologiji. Zvok, ki je ustvarjen je nad vsem kar lahko dostavijo kompaktni zvočniški sistemi saj s pomočjo velikega zvočnika in s pasivnim telesom nizkotonca omogočata nianse zvoka nevidene drugje. Učinkovitost sistema je nastavljena še bolje za izkoristek patentirane tehnologije procesiranja signala, ki nastavi zvok glede na priklopljeni vir predvajanja. Avdio nastavljanje je omogočeno s strani naših avdio inženirjev z Denon vizijo zvoka.

Vodoodporna in robustna
Denon Envaya je vodoodporna in odporna proti prahu. Uradna meritev se imenuje IP67, ki pomeni, da Envaya Pocket stoji 1m v vodi do 30 minut brez poškodb ( ne velja za morsko vodo ). Da bi temu lahko ustregli smo prekrili vse konektorje in ohišje s čepicami, ki so vodovzdržni kar pomeni, da voda ne more za določen čas v napravo.

DSB-250BT
Spomin do 8 naprav
Pravi Brezžični Stereo
Podpora kodekom aptX/AAC/SBC
IP67 Zaščita
Izmerjena moč: 2 x 13 W
Li-ion baterija 2 celice ( 3000 mAh )
Čas polnjenja naprave: 3,5 ure
Čas predvajanja na bateriji: do 13h

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Denon DSB-250BT Envaya bluetooth zvočnik črn

  • Blagovne znamke DENON
  • Šifra: Denon DSB-250BT Envaya bluetooth zvočnik črn
  • 159.99€

  • Brez DDV: 131.14€

Podobni izdelki

Denon bluetooth zvočnik DSB100 bel

Denon bluetooth zvočnik DSB100 bel

Envaya, prenosni premium zvok za vašo mobilno napravo. Za senzacionalni zvok na poti je Denon Envay..

119.99€ Brez DDV: 98.35€

Denon DSB-50BT Envaya bluetooth zvočnik črn/siv

Denon DSB-50BT Envaya bluetooth zvočnik črn/siv

Premium Prenosni Bluetooth zvočnikDenon Envaya je odličen priročen zvočnik. Ali naj bo to poslušanje..

99.99€ Brez DDV: 81.96€