Denon AVR-X2700H DAB AV sprejemnik

899,99 

Ni na zalogi

EAN: 4951035072943 Šifra: 1006436 Kategoriji: ,

Opis

Nadgradite domači kino z Denon AVR-X2700H. Z 150 W na kanalu zagotavlja resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo prek Dolby Atmosa ali DTS: X. Tudi če nimate namenskih stropnih zvočnikov, bo Dolby Atmos Height Virtualization Technology in DTS Virtual: X nadgradil vaše filmske noči kot še nikoli doslej. AVR-X2700H podpira najnovejše avdio/video tehnologije HDMI, kot so 8K / 60Hz in 4K / 120Hz prehod, Dolby Vision, HDR10, HDR10 +, Dynamic HDR, HLG, pa tudi 8K povečanje in HDCP 2.3 podpora na vseh vhodih HDMI (6 x vhod / 2 x izhod).

Pretočite priljubljene glasbene storitve, kot so Spotify, Internet Radio TuneIn, Amazon Music HD, TIDAL in še več brezžično preko Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi z vgrajenim HEOS. Uživajte v svoji MP3 zbirki in celo v Hi-Res zvočnih oblikah (datoteke WAV, FLAC, ALAC in DSD 2.8 / 5.6 MHz) prek USB ali omrežja. Denon AVR-X2700H sodeluje z Amazon Alexa, Googlovim pomočnikom in Apple Siri za enostavno glasovno upravljanje.

Z vizualnim vodenjem skozi vsak korak v postopku nastavitve, nagrajeni Denon Setup Assistant vam pomaga, da se nastavitve lotite takoj. Vsak domači kino je drugačen – zato Denon uporablja vrhunsko tehnologijo za umerjanje sobe Audyssey, ki samodejno meri in optimizira vaš AV sprejemnik, da zagotovi resnično imerzivno 3D zvočno izkušnjo, prilagojeno vašemu edinstvenemu okolju poslušanja.

Funkcionalnosti

– VGRAJEN DAB/DAB+ sprejemnik

– Visokozmogljiv diskretni 7-kanalni ojačevalnik: Zagotavlja največjo zmogljivost in 150 W na kanal, kar zagotavlja klasično in dinamično Denon zvočno izkušnjo.
– Popolna podpora 8K / 60Hz in 4K / 120Hz: z najnovejšo podporo HDMI uživajte v videoposnetkih 8K kakovosti iz 8K naprav. En vhod 8K in dva izhoda omogočata prehod 8K / 60Hz in 4K / 120Hz. 8K povečavo je na voljo na vseh 6 vhodih HDMI.
– Najnovejša podpora HDMI: S 6 naprednimi vhodi HDMI in 2 izhodoma HDMI s polno podporo HDCP 2.3 se povežite na 6 predstavnostnih naprav in izhod na 2 zaslona.
– Uživajte v svojih najljubših 3D zvočnih formatih Uživajte v potopnem, 3D zvoku z Dolby Atmos, Dolby Atmos Virtualization Height, DTS: X in DTS Virtual: X.
– Izboljšana podpora za zvočni kanal (eARC): prek glavnega izhoda HDMI povežite televizor s podporo eARC HDMI, da omogočite nekomprimirane in objektne zvočne formate, kot sta Dolby Atmos in DTS: X, neposredno iz pametne televizije v vaš AV sprejemnik .
– Najnovejša v video združljivosti: najnovejša podpora za HDR format, ki vključuje HDR10, HDR10 + (novo v letu 2020), HLG, Dolby Vision, pa tudi Dynamic HDR (novo v letu 2020), da bi zagotovili največjo kakovost slike za svetlost, jasnost in kontrast .
– Naslednja generacija filmov: s prehodom in povečanjem z 8K / 60Hz, dinamičnim HDR in hitrim preklopom medijev (QMS) uživajte v kristalno čisti in gladki sliki v najvišji kakovosti.
– Najnovejše v igralnih izkušnjah: s 4K / 120Hz prehodom, spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), samodejnim načinom nizke zamude (ALLM) in hitrim transportom (QFT) uživajte v igralniških izkušnjah s čudovitim slikanjem in zmanjšanim zamikom in latenca.
– Deluje z vašimi najljubšimi glasovnimi storitvami: s svojim glasom lahko prosto upravljate AVR-X2700H in brezžične glasbene storitve s prostoročno napravo Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri.
– Brezžično pretakanje iz najbolj priljubljenih glasbenih storitev: Uživajte v vseh svojih najljubših glasbenih storitvah, kot so Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer in še več. AVR-X2700H vam omogoča tudi uživanje v svoji glasbi prek AirPlay 2, kar vam omogoča, da prenašate svoje najljubše skladbe iz Apple Music.
– Certifikat “Roon Tested”: Izkoristite več knjižnice digitalne glasbe z iskalnimi, dostopnimi informacijami o svojih najljubših izvajalcih in pesmih. Poiščite besedila, datume koncertov, fotografije, bios, kritike in še več. Potrebna je naročnina.
– Gramofonski vhod: AVR-X2700H s priloženim fono vhodom omogoča povezavo gramofona in predvajanje vaših najljubših vinilnih plošč. Uživajte v svoji zbirki z izjemno kakovostjo in zvokom.
– Dvojni izhod nizkotonskega zvočnika: izravnava nizke frekvence za boljšo disperzijo nizkih tonov.
– HEOS Vgrajena brezžična tehnologija za prenašanje glasbe v več sobah:prisluhnite iz katere koli sobe za povezano zvočno doživetje za celoten dom. AVR-X2700H sodeluje tudi z novo predstavljenimi zvočniki Denon Home, da boste lahko uživali v zvoku v celotnem domu.
– Zvok v visoki ločljivosti za navdušence nad Hi-Fi-jem: Uživajte v najljubšem predvajanju visokokakovostnih datotek visoke kakovosti s podporo za FLAC, ALAC in WAV ter DSD 2,8 / 5,6 MHz.
– All Zone TV audio: Predvajajte zvok s televizorja na drugo območje za vaše najljubše oddaje, ne da bi v glavni coni izgubili popolnoma diskreten prostorski zvok.
– Vgrajena povezava Bluetooth in Wi-Fi z dvojno podporo 2,4GHz / 5GHz: trdna brezžična omrežna povezljivost tudi v preobremenjenih okoljih.
– Bluetooth avdio oddajnik: Uživajte v najljubšem zvoku prek slušalk Bluetooth pozno ponoči ali z družinskim članom, ki ima okvaro sluha. Ta funkcija podpira predvajanje samo prek Bluetooth in istočasno predvajanje s povezanimi zvočniki.
– Nagrajeni asistent za nastavitev Denon in grafični uporabniški vmesnik: enostavna in intuitivna izkušnja z nastavitvijo zunaj polja.
– Program za umerjanje Audyssey MultEQ XT: nudi popolno izenačitev za vaše edinstveno poslušalno okolje.
– Pametna TV povezljivost: s pomočjo daljinskega upravljalnika televizorja upravljajte Denon AVR-X2700H s televizorjem.
– Pripravljena je namestitev po meri: Denon AVR-X2700H ima zunanje krmiljenje in nadzor IP možnosti za enostavno prilagoditev in združljivost s tretjimi integracijskimi rešitvami.
– Neverjeten zvok, ki temelji na 110-letni inovaciji: Denon je japonsko glasbeno podjetje. Ustanovljeno leta 1910, omogočamo trenutke, ki so pomembni z neusmiljenim prizadevanjem za kakovost, inovacije in zvočne zmogljivosti.

VRHUNSKO DOŽIVLJANJE GLASBE DOMA – 8K PRIPRAVLJEN
AVR-X2700H ponuja vrhunsko doživetje domačega kina s prehodom 8K / 60Hz, 4K / 120Hz prehodom za igre, kot tudi podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Novi AVR-X2700H vam omogoča, da zgradite najboljši 4K domači kino danes v vednosti, da je vaš AV sprejemnik 8K pripravljen. Uživajte v najkakovostnejših 3D avdio in video posnetkih tudi za najzahtevnejše zabavne potrebe.

NASLEDNJA GENERACIJA V IGRANJU
Z najnovejšo podporo za HDMI bo novi AVR-X2700H vaše igralništvo dvignil na naslednjo raven. Uživajte v igrah s 4K / 120Hz prehodom in povečanjem, pa tudi s spremenljivo hitrostjo osveževanja (VRR), hitrim prenosom okvirjev (QFT) in samodejnim načinom nizke zamude (ALLM), ki zmanjšuje ali odpravlja zaostajanje in trganje okvirja, kar ponuja gladkejše , igranje brez iger.

DELUJE Z NAJNOVEJšEMI GLASOVNIMI POMOČNIKI
Uživajte v glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih govornih storitev. S pametnim zvočnikom ali telefonom govorite ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant in Apple Siri. Prosite, da predvajate svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preidite na naslednjo skladbo, preklopite vnose in še več. Preklopite med glasovnimi storitvami ali izberite najljubšo, ki jo želite uporabiti – izbira je vaša. Funkcionalnost je odvisna od glasovnega agenta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Denon AVR-X2700H DAB AV sprejemnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.